PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Oleanolik Asit

Oleanolic Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 261 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Oleanolik asit bir tür triterpendir. Triterpenler nar, elma, fesleğen ve biberiye gibi çeşitli bitkilerde bulunan kimyasal bileşiklerdir. Anti-enflamatuar ve antioksidan özelliklere sahip oldukları gösterilmiştir.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
Oleanolik Asit kimyasal yapısı
C30H48O3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 57708
  • INCI: OLEANOLIC ACID
  • CAS: 508-02-1
  • EC: 208-081-6

Sık sorulan sorular

Oleanolik Asit nedir?
Oleanolik asit bir tür triterpendir. Triterpenler nar, elma, fesleğen ve biberiye gibi çeşitli bitkilerde bulunan kimyasal bileşiklerdir. Anti-enflamatuar ve antioksidan özelliklere sahip oldukları gösterilmiştir.
Oleanolik Asit gözenek tıkar mı?
Oleanolik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Oleanolik Asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Oleanolik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Oleanolik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Oleanolik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 261 ürünü gör

Kaynaklar