PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Oktokrilen

Octocrylene

%6 kullanıcı beğeniyor · 967 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Octocrylene cildi güneş hasarından korur. 304 nm tepe absorpsiyonu ile UV-B'yi emer. Yaygın bir güneş koruyucu bileşenidir ve genellikle bir UVA filtresi olan avobenzone ile eşleştirilir. Bunun nedeni, oktokrilenin diğer güneş koruyucu bileşenlerini güneş ışığına maruz kaldıklarında bozulmaya karşı koruyarak stabilize etmesidir. Oktokrilen fotostabil bir bileşendir ve 95 dakikada SPF'nin yaklaşık% 10'unu kaybeder. Oktokrilen ayrıca yumuşatıcı görevi görür, yani cildin nemi tutmasına yardımcı olur ve cildi yumuşatır. Yağda çözünür ve hidrofobiktir, bir üründeki suya dayanıklı özellikleri arttırır. Topikal bir anti-enflamatuar ilaç olan ketoprofen kullananlar, oktokrilen kullanırken alerjik reaksiyon yaşayabilirler. Bir sağlık uzmanıyla oktokrilen ile güneş koruyucuları kullanmak hakkında konuşmak en iyisidir. AB, bu konsantrasyonların maksimumuna izin verir: itici ve sprey ürünler için% 9 diğer ürünlerde %10

Ne olduğu

  • Kimyasal UV Filtresi: Kimyasal UV filtreleri, zararlı UV ışınlarını emen ve dağıtan, UV radyasyonunu ısı enerjisine dönüştürerek güneşten korunma sağlayan sentetik bileşiklerdir.

Faydalar

—

Endişeler

  • Mercan Resifleri İçin Kötü: Bileşenlerin parçacık boyutu da dahil olmak üzere bir ürünün resif güvenli olup olmadığını birçok faktör etkiler. Verilerimizin doğru olmasını sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, bu nedenle bir hata tespit ederseniz lütfen iletişime geçin.
  • Egzamayı kötüleştirebilir: Egzama Atopik Dermatit olarak da bilinir. Yaygın semptomlar arasında cildin kızarıklığı, kaşıntı, pürüzlü cilt lekeleri ve küçük yumrular bulunur.

Fonksiyonlar

  • UV Emici
  • UV Filtresi
Oktokrilen kimyasal yapısı
C24H27NO2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 35585
  • INCI: OCTOCRYLENE
  • INN: octocrilene
  • CAS: 6197-30-4
  • EC: 228-250-8

Sık sorulan sorular

Oktokrilen nedir?
Octocrylene cildi güneş hasarından korur. 304 nm tepe absorpsiyonu ile UV-B'yi emer. Yaygın bir güneş koruyucu bileşenidir ve genellikle bir UVA filtresi olan avobenzone ile eşleştirilir. Bunun nedeni, oktokrilenin diğer güneş koruyucu bileşenlerini güneş ışığına maruz kaldıklarında bozulmaya karşı koruyarak stabilize etmesidir. Oktokrilen fotostabil bir bileşendir ve 95 dakikada SPF'nin yaklaşık% 10'unu kaybeder. Oktokrilen ayrıca yumuşatıcı görevi görür, yani cildin nemi tutmasına yardımcı olur ve cildi yumuşatır. Yağda çözünür ve hidrofobiktir, bir üründeki suya dayanıklı özellikleri arttı…
Oktokrilen hangi ciltlere uygun değil?
Oktokrilen için bilinen endişeler: Mercan Resifleri İçin Kötü: Bileşenlerin parçacık boyutu da dahil olmak üzere bir ürünün resif güvenli olup olmadığını birçok faktör etkiler. Verilerimizin doğru olmasını sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, bu nedenle bir hata tespit ederseniz lütfen iletişime geçin.; Egzamayı kötüleştirebilir: Egzama Atopik Dermatit olarak da bilinir. Yaygın semptomlar arasında cildin kızarıklığı, kaşıntı, pürüzlü cilt lekeleri ve küçük yumrular bulunur..
Oktokrilen gözenek tıkar mı?
Oktokrilen gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Oktokrilen mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Oktokrilen mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Oktokrilen hamilelikte kullanılabilir mi?
Oktokrilen hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 967 ürünü gör

Kaynaklar