PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Ocimum Americanum Yaprak Yağı

Ocimum Americanum Leaf Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 13 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Ocimum Americanum Yaprak Yağı bir kokudur ve bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme
  • Parfümleme

CosIng verisi

  • CosIng ID: 84577
  • INCI: OCIMUM AMERICANUM LEAF OIL
  • CAS: 91845-26-0; 1193393-25-7
  • EC: 295-198-0

Sık sorulan sorular

Ocimum Americanum Yaprak Yağı nedir?
Ocimum Americanum Yaprak Yağı bir kokudur ve bir yağdır.
Ocimum Americanum Yaprak Yağı gözenek tıkar mı?
Ocimum Americanum Yaprak Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Ocimum Americanum Yaprak Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Ocimum Americanum Yaprak Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Ocimum Americanum Yaprak Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Ocimum Americanum Yaprak Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler