PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

O-Aminofenol

O-Aminophenol

%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz O-Aminophenol için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Saç Boyama
O-Aminofenol kimyasal yapısı
C6H7NO

CosIng verisi

  • CosIng ID: 35572
  • INCI: O-AMINOPHENOL
  • CAS: 95-55-6
  • EC: 202-431-1

Sık sorulan sorular

O-Aminofenol nedir?
Henüz O-Aminophenol için bir açıklamamız yok.
O-Aminofenol gözenek tıkar mı?
O-Aminofenol gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
O-Aminofenol mantar aknesi için uygun mu?
Evet, O-Aminofenol mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
O-Aminofenol hamilelikte kullanılabilir mi?
O-Aminofenol hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.