PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Nymphaea Lotus Kökü Özü

Nymphaea Lotus Root Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 9 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Nymphaea Lotus Root Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Büzücü

CosIng verisi

  • CosIng ID: 57502
  • INCI: NYMPHAEA LOTUS ROOT EXTRACT
  • CAS: 91723-04-5
  • EC: 294-508-1

Sık sorulan sorular

Nymphaea Lotus Kökü Özü nedir?
Henüz Nymphaea Lotus Root Extract için bir açıklamamız yok.
Nymphaea Lotus Kökü Özü gözenek tıkar mı?
Nymphaea Lotus Kökü Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Nymphaea Lotus Kökü Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Nymphaea Lotus Kökü Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Nymphaea Lotus Kökü Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Nymphaea Lotus Kökü Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler