PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Naylon-12

Nylon-12

%0 kullanıcı beğeniyor · 733 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Naylon-12 bir polimerdir. Bir omega-amino yağ asidi olan 12-aminododekanoik asitten elde edilir. Bir üreticiye göre talk ikamesidir. Talk gibi naylon-12 de ürünlere saten bir his verir. Üretici ayrıca bu bileşenlerin gözenekleri tıkamadığını ve orta derecede yağ emilimine sahip olduğunu iddia ediyor. Bu bileşen resif için güvenli olmayabilir.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Hacim
  • Opa CI Fying
  • Viskozite Kontrolü

CosIng verisi

  • CosIng ID: 35565
  • INCI: NYLON-12
  • CAS: 25038-74-8

Sık sorulan sorular

Naylon-12 nedir?
Naylon-12 bir polimerdir. Bir omega-amino yağ asidi olan 12-aminododekanoik asitten elde edilir. Bir üreticiye göre talk ikamesidir. Talk gibi naylon-12 de ürünlere saten bir his verir. Üretici ayrıca bu bileşenlerin gözenekleri tıkamadığını ve orta derecede yağ emilimine sahip olduğunu iddia ediyor. Bu bileşen resif için güvenli olmayabilir.
Naylon-12 gözenek tıkar mı?
Naylon-12 gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Naylon-12 mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Naylon-12 mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Naylon-12 hamilelikte kullanılabilir mi?
Naylon-12 hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 733 ürünü gör

Kaynaklar