PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Nardostachys Jatamansi Kök Yağı

Nardostachys Jatamansi Root Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Nardostachys Jatamansi Kök Yağı bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme
  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 95202
  • INCI: NARDOSTACHYS JATAMANSI ROOT OIL
  • CAS: 90064-28-1
  • EC: 290-089-4

Sık sorulan sorular

Nardostachys Jatamansi Kök Yağı nedir?
Nardostachys Jatamansi Kök Yağı bir yağdır.
Nardostachys Jatamansi Kök Yağı gözenek tıkar mı?
Nardostachys Jatamansi Kök Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Nardostachys Jatamansi Kök Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Nardostachys Jatamansi Kök Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Nardostachys Jatamansi Kök Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Nardostachys Jatamansi Kök Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler