PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Nardostachys Jatamansi Yağı

Nardostachys Jatamansi Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 5 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Nardostachys Jatamansi Yağı bir kokudur ve bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Parfümleme

CosIng verisi

  • CosIng ID: 40867
  • INCI: NARDOSTACHYS JATAMANSI OIL
  • CAS: 90064-28-1
  • EC: 290-089-4

Sık sorulan sorular

Nardostachys Jatamansi Yağı nedir?
Nardostachys Jatamansi Yağı bir kokudur ve bir yağdır.
Nardostachys Jatamansi Yağı gözenek tıkar mı?
Nardostachys Jatamansi Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Nardostachys Jatamansi Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Nardostachys Jatamansi Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Nardostachys Jatamansi Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Nardostachys Jatamansi Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler