PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

N-Asetil Dihidrosfingosin

N-Acetyl Dihydrosphingosine

%0 kullanıcı beğeniyor · 3 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz N-Acetyl Dihydrosphingosine için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Saç Bakımı
N-Asetil Dihidrosfingosin kimyasal yapısı
C20H41NO3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 57213
  • INCI: N-ACETYL DIHYDROSPHINGOSINE
  • CAS: 13031-64-6
  • EC: -

Sık sorulan sorular

N-Asetil Dihidrosfingosin nedir?
Henüz N-Acetyl Dihydrosphingosine için bir açıklamamız yok.
N-Asetil Dihidrosfingosin gözenek tıkar mı?
N-Asetil Dihidrosfingosin gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
N-Asetil Dihidrosfingosin mantar aknesi için uygun mu?
Evet, N-Asetil Dihidrosfingosin mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
N-Asetil Dihidrosfingosin hamilelikte kullanılabilir mi?
N-Asetil Dihidrosfingosin hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler