Myrtus Communis Yağı
Myrtus Communis Oil
%0 kullanıcı beğeniyor · 23 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Myrtus Communis Oil bir yağdır.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Maskeleme
- Tonik
CosIng verisi
- CosIng ID: 77265
- INCI: MYRTUS COMMUNIS OIL
- CAS: 84082-67-7 / 8008-46-6
- EC: 282-012-8 / -
Sık sorulan sorular
- Myrtus Communis Yağı nedir?
- Myrtus Communis Oil bir yağdır.
- Myrtus Communis Yağı gözenek tıkar mı?
- Myrtus Communis Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Myrtus Communis Yağı mantar aknesi için uygun mu?
- Hayır, Myrtus Communis Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
- Myrtus Communis Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
- Myrtus Communis Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Centellian24 Madeca Cream Power Boosting Formula General Moisturizers · 5.0/5 (1)
- First Aid Beauty Hello Fab Zencefil ve Zerdeçal C Vitamini Jöle Maskesi Yıkama Maskeleri · 5.0/5 (1)
- rms beauty Supernatural Radiance Renkli Serum SPF 30 BB, CC, Renkli Nemlendiriciler · 5.0/5 (1)
- Quench Botanics Yuzu İnce Parlatıcı Astar Yüz Astarları · 5.0/5 (1)