PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Myrtus Communis Yaprak Yağı

Myrtus Communis Leaf Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Myrtus Communis Yaprak Yağı bir kokudur ve bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Parfümleme

CosIng verisi

  • CosIng ID: 40862
  • INCI: MYRTUS COMMUNIS LEAF OIL
  • CAS: 84082-67-7
  • EC: 282-012-8

Sık sorulan sorular

Myrtus Communis Yaprak Yağı nedir?
Myrtus Communis Yaprak Yağı bir kokudur ve bir yağdır.
Myrtus Communis Yaprak Yağı gözenek tıkar mı?
Myrtus Communis Yaprak Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Myrtus Communis Yaprak Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Myrtus Communis Yaprak Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Myrtus Communis Yaprak Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Myrtus Communis Yaprak Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.