PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Myrtus Communis Yaprak Özü

Myrtus Communis Leaf Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 25 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Myrtus Communis Yaprak Özü bir kokudur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Parfümleme
  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 57205
  • INCI: MYRTUS COMMUNIS LEAF EXTRACT
  • CAS: 84082-67-7
  • EC: 282-012-8

Sık sorulan sorular

Myrtus Communis Yaprak Özü nedir?
Myrtus Communis Yaprak Özü bir kokudur.
Myrtus Communis Yaprak Özü gözenek tıkar mı?
Myrtus Communis Yaprak Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Myrtus Communis Yaprak Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Myrtus Communis Yaprak Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Myrtus Communis Yaprak Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Myrtus Communis Yaprak Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 25 ürünü gör