PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Myrtus Communis Özü

Myrtus Communis Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 29 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Myrtus Communis Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Büzücü

CosIng verisi

  • CosIng ID: 77264
  • INCI: MYRTUS COMMUNIS EXTRACT
  • CAS: 84082-67-7
  • EC: 282-012-8

Sık sorulan sorular

Myrtus Communis Özü nedir?
Henüz Myrtus Communis Extract için bir açıklamamız yok.
Myrtus Communis Özü gözenek tıkar mı?
Myrtus Communis Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Myrtus Communis Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Myrtus Communis Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Myrtus Communis Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Myrtus Communis Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 29 ürünü gör