Myroxylon Pereirae Reçine Özü
Myroxylon Pereirae Resin Extract
%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✕ Tahriş riski 3/5
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Myroxylon Pereirae Reçine Özü tahrişe neden olabilir.
Ne olduğu
- AB Alerjen: Avrupa Birliği'nin Kozmetik Yönetmeliği 1223/2009'dan en çok bilinen alerjik maddelerin listesi.
Faydalar
—
Endişeler
- Tahrişe neden olabilir: Cilt tahrişi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir: çok kuru cilt, belirli bileşenlere duyarlılık, alerjiler, dermatit, böcek ısırıkları, egzama, rosacea ve hastalık yaygın faktörlerdir.
Fonksiyonlar
- Maskeleme
- Cilt Bakımı
- Tatlandırıcı
CosIng verisi
- CosIng ID: 97382
- INCI: MYROXYLON PEREIRAE RESIN EXTRACT
Sık sorulan sorular
- Myroxylon Pereirae Reçine Özü nedir?
- Myroxylon Pereirae Reçine Özü tahrişe neden olabilir.
- Myroxylon Pereirae Reçine Özü hangi ciltlere uygun değil?
- Myroxylon Pereirae Reçine Özü için bilinen endişeler: Tahrişe neden olabilir: Cilt tahrişi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir: çok kuru cilt, belirli bileşenlere duyarlılık, alerjiler, dermatit, böcek ısırıkları, egzama, rosacea ve hastalık yaygın faktörlerdir..
- Myroxylon Pereirae Reçine Özü gözenek tıkar mı?
- Myroxylon Pereirae Reçine Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Myroxylon Pereirae Reçine Özü mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Myroxylon Pereirae Reçine Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Myroxylon Pereirae Reçine Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
- Myroxylon Pereirae Reçine Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.