PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Myroxylon Pereirae Yağı

Myroxylon Pereirae Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 20 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✕ Tahriş riski 3/5
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Myroxylon Pereirae Yağı bir yağdır. Tahrişe neden olabilir.

Ne olduğu

  • Yağ: Yağ, cilt bakımında sebum üretimini düzenlemeye yardımcı olabilecek hidrofobik (su itici) bir maddedir.
  • AB Alerjen: Avrupa Birliği'nin Kozmetik Yönetmeliği 1223/2009'dan en çok bilinen alerjik maddelerin listesi.

Faydalar

—

Endişeler

  • Tahrişe neden olabilir: Cilt tahrişi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir: çok kuru cilt, belirli bileşenlere duyarlılık, alerjiler, dermatit, böcek ısırıkları, egzama, rosacea ve hastalık yaygın faktörlerdir.

Fonksiyonlar

  • Maskeleme

CosIng verisi

  • CosIng ID: 57204
  • INCI: MYROXYLON PEREIRAE OIL
  • CAS: 8007-00-9
  • EC: 232-352-8

Sık sorulan sorular

Myroxylon Pereirae Yağı nedir?
Myroxylon Pereirae Yağı bir yağdır. Tahrişe neden olabilir.
Myroxylon Pereirae Yağı hangi ciltlere uygun değil?
Myroxylon Pereirae Yağı için bilinen endişeler: Tahrişe neden olabilir: Cilt tahrişi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir: çok kuru cilt, belirli bileşenlere duyarlılık, alerjiler, dermatit, böcek ısırıkları, egzama, rosacea ve hastalık yaygın faktörlerdir..
Myroxylon Pereirae Yağı gözenek tıkar mı?
Myroxylon Pereirae Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Myroxylon Pereirae Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Myroxylon Pereirae Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Myroxylon Pereirae Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Myroxylon Pereirae Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler