PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Myrocarpus Fastigiatus Yağı

Myrocarpus Fastigiatus Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 3 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Myrocarpus Fastigiatus Yağı bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme

CosIng verisi

  • CosIng ID: 57202
  • INCI: MYROCARPUS FASTIGIATUS OIL
  • CAS: 68188-03-4
  • EC: 294-497-3

Sık sorulan sorular

Myrocarpus Fastigiatus Yağı nedir?
Myrocarpus Fastigiatus Yağı bir yağdır.
Myrocarpus Fastigiatus Yağı gözenek tıkar mı?
Myrocarpus Fastigiatus Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Myrocarpus Fastigiatus Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Myrocarpus Fastigiatus Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Myrocarpus Fastigiatus Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Myrocarpus Fastigiatus Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.