PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Miristil Trisiloksan

Myristyl Trisiloxane

%0 kullanıcı beğeniyor · 5 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Miristil Trisiloksan bir silikon türüdür.

Ne olduğu

  • Silikon: Silikonlar, bir ürünün görünümünü ve hissini artırmaya yardımcı olmak için kullanılan silikon mineralinden türetilen renksiz bir maddedir.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Bağlama
Miristil Trisiloksan kimyasal yapısı
C21H50O2Si3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 83939
  • INCI: MYRISTYL TRISILOXANE
  • CAS: 286938-65-6
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Miristil Trisiloksan nedir?
Miristil Trisiloksan bir silikon türüdür.
Miristil Trisiloksan gözenek tıkar mı?
Miristil Trisiloksan gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Miristil Trisiloksan mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Miristil Trisiloksan mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Miristil Trisiloksan hamilelikte kullanılabilir mi?
Miristil Trisiloksan hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler