Myristamidopropilamin Oksit
Myristamidopropylamine Oxide
%0 kullanıcı beğeniyor · 6 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Myristamidopropylamine Oxide için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Temizlik
- Antistatik
- Köpük Güçlendirici
- Saç Bakımı
- Hidrotrop
- Yüzey aktif madde
CosIng verisi
- CosIng ID: 35439
- INCI: MYRISTAMIDOPROPYLAMINE OXIDE
- CAS: 67806-10-4
- EC: 267-191-2
Sık sorulan sorular
- Myristamidopropilamin Oksit nedir?
- Henüz Myristamidopropylamine Oxide için bir açıklamamız yok.
- Myristamidopropilamin Oksit gözenek tıkar mı?
- Myristamidopropilamin Oksit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Myristamidopropilamin Oksit mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Myristamidopropilamin Oksit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Myristamidopropilamin Oksit hamilelikte kullanılabilir mi?
- Myristamidopropilamin Oksit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.