PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Mikrokristalin Selüloz

Microcrystalline Cellulose

%0 kullanıcı beğeniyor · 679 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Mikrokristalin Selüloz, rafine odun hamuru için başka bir isimdir. Emülgatör ve matlaştırıcı bileşen olarak kullanılır. Bir emülgatör olarak, bileşenlerin bir arada kalmasına yardımcı olur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emici
  • Emülsiyon Stabilizasyon
  • Stabilizasyon
  • Yapışma önleyici
  • Hacim
  • Opa CI Fying
  • Viskozite Kontrolü

CosIng verisi

  • CosIng ID: 78508
  • INCI: MICROCRYSTALLINE CELLULOSE
  • CAS: 9004-34-6
  • EC: 232-674-9

Sık sorulan sorular

Mikrokristalin Selüloz nedir?
Mikrokristalin Selüloz, rafine odun hamuru için başka bir isimdir. Emülgatör ve matlaştırıcı bileşen olarak kullanılır. Bir emülgatör olarak, bileşenlerin bir arada kalmasına yardımcı olur.
Mikrokristalin Selüloz gözenek tıkar mı?
Mikrokristalin Selüloz gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Mikrokristalin Selüloz mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Mikrokristalin Selüloz mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Mikrokristalin Selüloz hamilelikte kullanılabilir mi?
Mikrokristalin Selüloz hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 679 ürünü gör

Kaynaklar