PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Metil Stearik Asit

Methyl Stearic Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Methyl Stearic Acid için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
Metil Stearik Asit kimyasal yapısı
C19H38O2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 87167
  • INCI: METHYL STEARIC ACID
  • CAS: 17001-28-4
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Metil Stearik Asit nedir?
Henüz Methyl Stearic Acid için bir açıklamamız yok.
Metil Stearik Asit gözenek tıkar mı?
Metil Stearik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Metil Stearik Asit mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Metil Stearik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Metil Stearik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Metil Stearik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler