Metil Nonil Keton
Methyl Nonyl Ketone
%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Metil Nonil Keton bir kokudur.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Parfümleme
CosIng verisi
- CosIng ID: 40739
- INCI: METHYL NONYL KETONE
- CAS: 112-12-9
- EC: 203-937-5
Sık sorulan sorular
- Metil Nonil Keton nedir?
- Metil Nonil Keton bir kokudur.
- Metil Nonil Keton gözenek tıkar mı?
- Metil Nonil Keton gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Metil Nonil Keton mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Metil Nonil Keton mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Metil Nonil Keton hamilelikte kullanılabilir mi?
- Metil Nonil Keton hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.