Metil İzopropil Keton
Methyl Isopropyl Ketone
%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Metil İzopropil Keton bir kokudur.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Parfümleme
CosIng verisi
- CosIng ID: 40702
- INCI: METHYL ISOPROPYL KETONE
- CAS: 563-80-4
- EC: 209-264-3
Sık sorulan sorular
- Metil İzopropil Keton nedir?
- Metil İzopropil Keton bir kokudur.
- Metil İzopropil Keton gözenek tıkar mı?
- Metil İzopropil Keton gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Metil İzopropil Keton mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Metil İzopropil Keton mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Metil İzopropil Keton hamilelikte kullanılabilir mi?
- Metil İzopropil Keton hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.