PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Metoksietil Siyanoakrilat

Methoxyethyl Cyanoacrylate

%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Methoxyethyl Cyanoacrylate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Bağlama
Metoksietil Siyanoakrilat kimyasal yapısı
C7H9NO3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 97306
  • INCI: METHOXYETHYL CYANOACRYLATE
  • CAS: 27816-23-5
  • EC: 248-670-5

Sık sorulan sorular

Metoksietil Siyanoakrilat nedir?
Henüz Methoxyethyl Cyanoacrylate için bir açıklamamız yok.
Metoksietil Siyanoakrilat gözenek tıkar mı?
Metoksietil Siyanoakrilat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Metoksietil Siyanoakrilat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Metoksietil Siyanoakrilat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Metoksietil Siyanoakrilat hamilelikte kullanılabilir mi?
Metoksietil Siyanoakrilat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.