PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Menyanthes Trifoliata Yaprak Özü

Menyanthes Trifoliata Leaf Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 11 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Menyanthes Trifoliata Leaf Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 57944
  • INCI: MENYANTHES TRIFOLIATA LEAF EXTRACT
  • CAS: 84082-63-3
  • EC: 282-009-1

Sık sorulan sorular

Menyanthes Trifoliata Yaprak Özü nedir?
Henüz Menyanthes Trifoliata Leaf Extract için bir açıklamamız yok.
Menyanthes Trifoliata Yaprak Özü gözenek tıkar mı?
Menyanthes Trifoliata Yaprak Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Menyanthes Trifoliata Yaprak Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Menyanthes Trifoliata Yaprak Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Menyanthes Trifoliata Yaprak Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Menyanthes Trifoliata Yaprak Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler