PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Maltol İzobütirat

Maltol Isobutyrate

%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Maltol İzobütirat bir kokudur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme
  • Parfümleme
  • Tonik
Maltol İzobütirat kimyasal yapısı
C10H12O4

CosIng verisi

  • CosIng ID: 57615
  • INCI: MALTOL ISOBUTYRATE
  • CAS: 65416-14-0
  • EC: 265-755-2

Sık sorulan sorular

Maltol İzobütirat nedir?
Maltol İzobütirat bir kokudur.
Maltol İzobütirat gözenek tıkar mı?
Maltol İzobütirat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Maltol İzobütirat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Maltol İzobütirat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Maltol İzobütirat hamilelikte kullanılabilir mi?
Maltol İzobütirat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.