PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Maltobiyonik Asit

Maltobionic Acid

%100 kullanıcı beğeniyor · 17 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Maltobiyonik asit bir PHA'dır. PHA'lar nazik kimyasal eksfoliyatörlerdir. PHA'lar, cildin üst tabakasındaki ölü cilt hücreleri arasındaki “yapıştırıcıyı” parçalar. Bu, yaşlanma karşıtı ve parlatıcı cilde yardımcı olabilir.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Tamponlama
Maltobiyonik Asit kimyasal yapısı
C12H22O12

CosIng verisi

  • CosIng ID: 83491
  • INCI: MALTOBIONIC ACID
  • CAS: 534-42-9
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Maltobiyonik Asit nedir?
Maltobiyonik asit bir PHA'dır. PHA'lar nazik kimyasal eksfoliyatörlerdir. PHA'lar, cildin üst tabakasındaki ölü cilt hücreleri arasındaki “yapıştırıcıyı” parçalar. Bu, yaşlanma karşıtı ve parlatıcı cilde yardımcı olabilir.
Maltobiyonik Asit gözenek tıkar mı?
Maltobiyonik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Maltobiyonik Asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Maltobiyonik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Maltobiyonik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Maltobiyonik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 17 ürünü gör

Kaynaklar