PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Macadamia Ternifolia Tohum Yağı Fitosterol Esterleri

Macadamia Ternifolia Seed Oil Phytosterol Esters

%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Macadamia Ternifolia Tohum Yağı Fitosterol Esterleri bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Saç Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 89480
  • INCI: MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL PHYTOSTEROL ESTERS

Sık sorulan sorular

Macadamia Ternifolia Tohum Yağı Fitosterol Esterleri nedir?
Macadamia Ternifolia Tohum Yağı Fitosterol Esterleri bir yağdır.
Macadamia Ternifolia Tohum Yağı Fitosterol Esterleri gözenek tıkar mı?
Macadamia Ternifolia Tohum Yağı Fitosterol Esterleri gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Macadamia Ternifolia Tohum Yağı Fitosterol Esterleri mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Macadamia Ternifolia Tohum Yağı Fitosterol Esterleri mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Macadamia Ternifolia Tohum Yağı Fitosterol Esterleri hamilelikte kullanılabilir mi?
Macadamia Ternifolia Tohum Yağı Fitosterol Esterleri hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.