PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Macadamia Ternifolia Tohum Özü

Macadamia Ternifolia Seed Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 11 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Macadamia Ternifolia Seed Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 57480
  • INCI: MACADAMIA TERNIFOLIA SEED EXTRACT
  • CAS: 129811-19-4 / 128497-20-1
  • EC: - / -

Sık sorulan sorular

Macadamia Ternifolia Tohum Özü nedir?
Henüz Macadamia Ternifolia Seed Extract için bir açıklamamız yok.
Macadamia Ternifolia Tohum Özü gözenek tıkar mı?
Macadamia Ternifolia Tohum Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Macadamia Ternifolia Tohum Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Macadamia Ternifolia Tohum Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Macadamia Ternifolia Tohum Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Macadamia Ternifolia Tohum Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler