PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

M-Aminofenol

M-Aminophenol

%0 kullanıcı beğeniyor · 71 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz M-Aminophenol için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Saç Boyama
M-Aminofenol kimyasal yapısı
C6H7NO

CosIng verisi

  • CosIng ID: 35147
  • INCI: M-AMINOPHENOL
  • CAS: 591-27-5
  • EC: 209-711-2

Sık sorulan sorular

M-Aminofenol nedir?
Henüz M-Aminophenol için bir açıklamamız yok.
M-Aminofenol gözenek tıkar mı?
M-Aminofenol gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
M-Aminofenol mantar aknesi için uygun mu?
Evet, M-Aminofenol mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
M-Aminofenol hamilelikte kullanılabilir mi?
M-Aminofenol hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 71 ürünü gör