PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Lithospermum Erythrorhizon Kök Yağı

Lithospermum Erythrorhizon Root Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 7 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Lithospermum Erythrorhizon Kök yağı, Lithospermumerythrorhizon bitkisinden veya mor gromwell bitkisinden elde edilir. Çalışmalar, bu kök ekstraktının anti-enflamatuar özelliklere sahip olduğunu ve oksidatif strese karşı koruduğunu göstermektedir. Ayrıca UV emme kabiliyeti ve UV-B hasarına karşı koruma sergiledi. Ancak, güneş kreminizin yerini almamalıdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 86253
  • INCI: LITHOSPERMUM ERYTHRORHIZON ROOT OIL
  • CAS: 223749-76-6
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Lithospermum Erythrorhizon Kök Yağı nedir?
Lithospermum Erythrorhizon Kök yağı, Lithospermumerythrorhizon bitkisinden veya mor gromwell bitkisinden elde edilir. Çalışmalar, bu kök ekstraktının anti-enflamatuar özelliklere sahip olduğunu ve oksidatif strese karşı koruduğunu göstermektedir. Ayrıca UV emme kabiliyeti ve UV-B hasarına karşı koruma sergiledi. Ancak, güneş kreminizin yerini almamalıdır.
Lithospermum Erythrorhizon Kök Yağı gözenek tıkar mı?
Lithospermum Erythrorhizon Kök Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Lithospermum Erythrorhizon Kök Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Lithospermum Erythrorhizon Kök Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Lithospermum Erythrorhizon Kök Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Lithospermum Erythrorhizon Kök Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Kaynaklar