PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Keten tohumu asit

Linseed Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 23 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Linseed Acid için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Yumuşatıcı
  • Emülsifiye edici
  • Yüzey aktif madde

CosIng verisi

  • CosIng ID: 35032
  • INCI: LINSEED ACID
  • CAS: 68424-45-3
  • EC: 270-304-8

Sık sorulan sorular

Keten tohumu asit nedir?
Henüz Linseed Acid için bir açıklamamız yok.
Keten tohumu asit gözenek tıkar mı?
Keten tohumu asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Keten tohumu asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Keten tohumu asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Keten tohumu asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Keten tohumu asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 23 ürünü gör