Lavandula Intermedia Çiçek/Yaprak/Kök Yağı
Lavandula Intermedia Flower/Leaf/Stem Oil
%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Lavandula Intermedia Çiçek/Yaprak/Kök Yağı bir kokudur ve bir yağdır.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Parfümleme
CosIng verisi
- CosIng ID: 82827
- INCI: LAVANDULA INTERMEDIA FLOWER/LEAF/STEM OIL
- CAS: 92623-76-2
- EC: 296-408-3
Sık sorulan sorular
- Lavandula Intermedia Çiçek/Yaprak/Kök Yağı nedir?
- Lavandula Intermedia Çiçek/Yaprak/Kök Yağı bir kokudur ve bir yağdır.
- Lavandula Intermedia Çiçek/Yaprak/Kök Yağı gözenek tıkar mı?
- Lavandula Intermedia Çiçek/Yaprak/Kök Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Lavandula Intermedia Çiçek/Yaprak/Kök Yağı mantar aknesi için uygun mu?
- Hayır, Lavandula Intermedia Çiçek/Yaprak/Kök Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
- Lavandula Intermedia Çiçek/Yaprak/Kök Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
- Lavandula Intermedia Çiçek/Yaprak/Kök Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.