PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Lauril PCA

Lauryl PCA

%0 kullanıcı beğeniyor · 31 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Lauryl PCA için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Nemlendirici
  • Cilt Bakımı
Lauril PCA kimyasal yapısı
C17H31NO3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 34972
  • INCI: LAURYL PCA
  • CAS: 22794-26-9
  • EC: 245-224-1

Sık sorulan sorular

Lauril PCA nedir?
Henüz Lauryl PCA için bir açıklamamız yok.
Lauril PCA gözenek tıkar mı?
Lauril PCA gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Lauril PCA mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Lauril PCA mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Lauril PCA hamilelikte kullanılabilir mi?
Lauril PCA hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 31 ürünü gör