PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Lauril Metakrilat

Lauryl Methacrylate

%0 kullanıcı beğeniyor · 6 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Lauryl Methacrylate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Viskozite Kontrolü
Lauril Metakrilat kimyasal yapısı
C16H30O2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 34966
  • INCI: LAURYL METHACRYLATE
  • CAS: 142-90-5
  • EC: 205-570-6

Sık sorulan sorular

Lauril Metakrilat nedir?
Henüz Lauryl Methacrylate için bir açıklamamız yok.
Lauril Metakrilat gözenek tıkar mı?
Lauril Metakrilat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Lauril Metakrilat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Lauril Metakrilat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Lauril Metakrilat hamilelikte kullanılabilir mi?
Lauril Metakrilat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler