PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Lauril Laktil Laktat

Lauryl Lactyl Lactate

%0 kullanıcı beğeniyor · 25 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Lauryl Lactyl Lactate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Köpük Güçlendirici
  • Opa CI Fying
  • Viskozite Kontrolü

CosIng verisi

  • CosIng ID: 83900
  • INCI: LAURYL LACTYL LACTATE
  • CAS: 910661-93-7
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Lauril Laktil Laktat nedir?
Henüz Lauryl Lactyl Lactate için bir açıklamamız yok.
Lauril Laktil Laktat gözenek tıkar mı?
Lauril Laktil Laktat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Lauril Laktil Laktat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Lauril Laktil Laktat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Lauril Laktil Laktat hamilelikte kullanılabilir mi?
Lauril Laktil Laktat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler