PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Lauril Laktat

Lauryl Lactate

%0 kullanıcı beğeniyor · 47 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Lauryl Lactate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı
Lauril Laktat kimyasal yapısı
C15H30O3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 77074
  • INCI: LAURYL LACTATE
  • CAS: 6283-92-7
  • EC: 228-504-8

Sık sorulan sorular

Lauril Laktat nedir?
Henüz Lauryl Lactate için bir açıklamamız yok.
Lauril Laktat gözenek tıkar mı?
Lauril Laktat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Lauril Laktat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Lauril Laktat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Lauril Laktat hamilelikte kullanılabilir mi?
Lauril Laktat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler