PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Lauril Alkol Difosfonik Asit

Lauryl Alcohol Diphosphonic Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 20 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Lauryl Alcohol Diphosphonic Acid için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emülsiyon Stabilizasyon
Lauril Alkol Difosfonik Asit kimyasal yapısı
C12H28O7P2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 56962
  • INCI: LAURYL ALCOHOL DIPHOSPHONIC ACID
  • CAS: 16610-63-2
  • EC: 425-230-2

Sık sorulan sorular

Lauril Alkol Difosfonik Asit nedir?
Henüz Lauryl Alcohol Diphosphonic Acid için bir açıklamamız yok.
Lauril Alkol Difosfonik Asit gözenek tıkar mı?
Lauril Alkol Difosfonik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Lauril Alkol Difosfonik Asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Lauril Alkol Difosfonik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Lauril Alkol Difosfonik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Lauril Alkol Difosfonik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler