PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Lauril Alkol

Lauryl Alcohol

%2 kullanıcı beğeniyor · 199 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Lauril Alkol bir tür yağlı alkoldür. Palmiye çekirdeği yağı veya hindistancevizi yağından elde edilir. Yağ Alkolleri çoğunlukla yumuşatıcı olarak veya bir ürünü kalınlaştırmak için kullanılır. Genellikle doğal yağ ve yağlardan elde edilirler ve bu nedenle çözücü alkollerle aynı kurutma veya tahriş edici etkiye sahip değildirler.

Ne olduğu

  • Yağlı Alkol: Yağ alkolleri hassas cilde sahip olanlarda çatlaklara ve/veya tıkanmış gözeneklere neden olabilir.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Emülsifiye edici
  • Emülsiyon Stabilizasyon
  • Viskozite Kontrolü
Lauril Alkol kimyasal yapısı
C12H26O

CosIng verisi

  • CosIng ID: 77060
  • INCI: LAURYL ALCOHOL
  • CAS: 112-53-8
  • EC: 203-982-0

Sık sorulan sorular

Lauril Alkol nedir?
Lauril Alkol bir tür yağlı alkoldür. Palmiye çekirdeği yağı veya hindistancevizi yağından elde edilir. Yağ Alkolleri çoğunlukla yumuşatıcı olarak veya bir ürünü kalınlaştırmak için kullanılır. Genellikle doğal yağ ve yağlardan elde edilirler ve bu nedenle çözücü alkollerle aynı kurutma veya tahriş edici etkiye sahip değildirler.
Lauril Alkol gözenek tıkar mı?
Lauril Alkol gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Lauril Alkol mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Lauril Alkol mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Lauril Alkol hamilelikte kullanılabilir mi?
Lauril Alkol hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 199 ürünü gör

Kaynaklar