PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Lauril Akrilat

Lauryl Acrylate

%0 kullanıcı beğeniyor · 3 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Lauryl Acrylate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Lauril Akrilat kimyasal yapısı
C15H28O2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 91796
  • INCI: LAURYL ACRYLATE
  • CAS: 2156-97-0
  • EC: 218-463-4 (I)

Sık sorulan sorular

Lauril Akrilat nedir?
Henüz Lauryl Acrylate için bir açıklamamız yok.
Lauril Akrilat gözenek tıkar mı?
Lauril Akrilat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Lauril Akrilat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Lauril Akrilat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Lauril Akrilat hamilelikte kullanılabilir mi?
Lauril Akrilat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler