Laurus Nobilis Meyve Yağı
Laurus Nobilis Fruit Oil
%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Laurus Nobilis Meyve Yağı bir yağdır ve mantar sivilcesi için güvenli değildir.
Ne olduğu
- Yağ: Yağ, cilt bakımında sebum üretimini düzenlemeye yardımcı olabilecek hidrofobik (su itici) bir maddedir.
Faydalar
—
Endişeler
- Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır.
Fonksiyonlar
- Cilt Bakımı
CosIng verisi
- CosIng ID: 56957
- INCI: LAURUS NOBILIS FRUIT OIL
- CAS: 8007-48-5
Sık sorulan sorular
- Laurus Nobilis Meyve Yağı nedir?
- Laurus Nobilis Meyve Yağı bir yağdır ve mantar sivilcesi için güvenli değildir.
- Laurus Nobilis Meyve Yağı hangi ciltlere uygun değil?
- Laurus Nobilis Meyve Yağı için bilinen endişeler: Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır..
- Laurus Nobilis Meyve Yağı gözenek tıkar mı?
- Laurus Nobilis Meyve Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Laurus Nobilis Meyve Yağı mantar aknesi için uygun mu?
- Hayır, Laurus Nobilis Meyve Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
- Laurus Nobilis Meyve Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
- Laurus Nobilis Meyve Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Misbahçe Defne Sabunu 170 gr Diğer Saç Bakımı