PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Lauroyl Sarkozin

Lauroyl Sarcosine

%0 kullanıcı beğeniyor · 3 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Lauroyl Sarcosine için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Antistatik
  • Saç Bakımı
  • Yüzey aktif madde
Lauroyl Sarkozin kimyasal yapısı
C15H29NO3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 34943
  • INCI: LAUROYL SARCOSINE
  • CAS: 97-78-9
  • EC: 202-608-3

Sık sorulan sorular

Lauroyl Sarkozin nedir?
Henüz Lauroyl Sarcosine için bir açıklamamız yok.
Lauroyl Sarkozin gözenek tıkar mı?
Lauroyl Sarkozin gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Lauroyl Sarkozin mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Lauroyl Sarkozin mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Lauroyl Sarkozin hamilelikte kullanılabilir mi?
Lauroyl Sarkozin hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.