PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Lauroyl Lizin

Lauroyl Lysine

%9 kullanıcı beğeniyor · 766 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Bu bileşen bir yağ asidi (laurik asit) ve amino asitten (lizin) gelir. Kozmetiklere ipeksi bir his katmak için kullanılır. Bir üreticiye göre, yağ asidi bazı ciltte ipeksi bir his bırakıyor. Ayrıca bu nedenle yumuşatıcı özelliklere sahiptir. Yumuşatıcılar suyun buharlaşmasını önleyerek cildi yumuşatmaya yardımcı olur. Lauroyl lizin suda zar zor çözünür.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Saç Bakımı
  • Viskozite Kontrolü
Lauroyl Lizin kimyasal yapısı
C18H36N2O3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 34940
  • INCI: LAUROYL LYSINE
  • CAS: 52315-75-0
  • EC: 257-843-4

Sık sorulan sorular

Lauroyl Lizin nedir?
Bu bileşen bir yağ asidi (laurik asit) ve amino asitten (lizin) gelir. Kozmetiklere ipeksi bir his katmak için kullanılır. Bir üreticiye göre, yağ asidi bazı ciltte ipeksi bir his bırakıyor. Ayrıca bu nedenle yumuşatıcı özelliklere sahiptir. Yumuşatıcılar suyun buharlaşmasını önleyerek cildi yumuşatmaya yardımcı olur. Lauroyl lizin suda zar zor çözünür.
Lauroyl Lizin gözenek tıkar mı?
Lauroyl Lizin gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Lauroyl Lizin mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Lauroyl Lizin mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Lauroyl Lizin hamilelikte kullanılabilir mi?
Lauroyl Lizin hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 766 ürünü gör

Kaynaklar