PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Lauroyl Arginin

Lauroyl Arginine

%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Lauroyl Arginine için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Saç Bakımı
Lauroyl Arginin kimyasal yapısı
C18H36N4O3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 56952
  • INCI: LAUROYL ARGININE
  • CAS: 42492-22-8
  • EC: 255-851-2

Sık sorulan sorular

Lauroyl Arginin nedir?
Henüz Lauroyl Arginine için bir açıklamamız yok.
Lauroyl Arginin gözenek tıkar mı?
Lauroyl Arginin gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Lauroyl Arginin mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Lauroyl Arginin mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Lauroyl Arginin hamilelikte kullanılabilir mi?
Lauroyl Arginin hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler