PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Laureth-3 Karboksilik Asit

Laureth-3 Carboxylic Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Laureth-3 Carboxylic Acid için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Emülsifiye edici
  • Yüzey aktif madde
Laureth-3 Karboksilik Asit kimyasal yapısı
C16H32O4

CosIng verisi

  • CosIng ID: 76950
  • INCI: LAURETH-3 CARBOXYLIC ACID
  • CAS: 27306-90-7

Sık sorulan sorular

Laureth-3 Karboksilik Asit nedir?
Henüz Laureth-3 Carboxylic Acid için bir açıklamamız yok.
Laureth-3 Karboksilik Asit gözenek tıkar mı?
Laureth-3 Karboksilik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Laureth-3 Karboksilik Asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Laureth-3 Karboksilik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Laureth-3 Karboksilik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Laureth-3 Karboksilik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.