Laureth-11 Karboksilik Asit
Laureth-11 Carboxylic Acid
%0 kullanıcı beğeniyor · 4 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Laureth-11 Carboxylic Acid için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Temizlik
- Yüzey aktif madde
CosIng verisi
- CosIng ID: 76932
- INCI: LAURETH-11 CARBOXYLIC ACID
- CAS: 27306-90-7
Sık sorulan sorular
- Laureth-11 Karboksilik Asit nedir?
- Henüz Laureth-11 Carboxylic Acid için bir açıklamamız yok.
- Laureth-11 Karboksilik Asit gözenek tıkar mı?
- Laureth-11 Karboksilik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Laureth-11 Karboksilik Asit mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Laureth-11 Karboksilik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Laureth-11 Karboksilik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
- Laureth-11 Karboksilik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.