PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Lauramin Oksit

Lauramine Oxide

%0 kullanıcı beğeniyor · 31 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Lauramin Oksit bir kokudur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Parfümleme
  • Antistatik
  • Köpük Güçlendirici
  • Saç Bakımı
  • Hidrotrop
  • Yüzey aktif madde
  • Viskozite Kontrolü
Lauramin Oksit kimyasal yapısı
C14H31NO

CosIng verisi

  • CosIng ID: 78481
  • INCI: LAURAMINE OXIDE
  • CAS: 1643-20-5
  • EC: 216-700-6

Sık sorulan sorular

Lauramin Oksit nedir?
Lauramin Oksit bir kokudur.
Lauramin Oksit gözenek tıkar mı?
Lauramin Oksit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Lauramin Oksit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Lauramin Oksit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Lauramin Oksit hamilelikte kullanılabilir mi?
Lauramin Oksit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 31 ürünü gör