PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Lanolin Alkol

Lanolin Alcohol

%7 kullanıcı beğeniyor · 74 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Lanolin hidrolizi ile elde edilen ve yağlı alkol olarak sınıflandırılan organik alkollerin karmaşık bir kombinasyonu. Yağ Alkolleri çoğunlukla yumuşatıcı olarak veya bir ürünü kalınlaştırmak için kullanılır. Genellikle doğal yağ ve yağlardan elde edilirler ve bu nedenle geleneksel alkollerle aynı kurutma veya tahriş edici etkiye sahip değildirler.

Ne olduğu

  • Yağlı Alkol: Yağ alkolleri hassas cilde sahip olanlarda çatlaklara ve/veya tıkanmış gözeneklere neden olabilir.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Emülsifiye edici
  • Antistatik
  • Bağlama
  • Saç Bakımı
  • Viskozite Kontrolü

CosIng verisi

  • CosIng ID: 78357
  • INCI: LANOLIN ALCOHOL
  • CAS: 8027-33-6
  • EC: 232-430-1

Sık sorulan sorular

Lanolin Alkol nedir?
Lanolin hidrolizi ile elde edilen ve yağlı alkol olarak sınıflandırılan organik alkollerin karmaşık bir kombinasyonu. Yağ Alkolleri çoğunlukla yumuşatıcı olarak veya bir ürünü kalınlaştırmak için kullanılır. Genellikle doğal yağ ve yağlardan elde edilirler ve bu nedenle geleneksel alkollerle aynı kurutma veya tahriş edici etkiye sahip değildirler.
Lanolin Alkol gözenek tıkar mı?
Lanolin Alkol gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Lanolin Alkol mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Lanolin Alkol mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Lanolin Alkol hamilelikte kullanılabilir mi?
Lanolin Alkol hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 74 ürünü gör