PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Lanolin Asit

Lanolin Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 7 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✕ Gözenek tıkayıcı (komedojenik 4/5)
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Lanolin Asit, lanolinin su ile ısıtılmasıyla oluşturulur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

  • Akneye neden olabilir: Yaygın akne Akne vulgaris olarak bilinir. Akne, cilt folikülleri sebum, saç, cilt hücreleri veya yağlar tarafından tıkandığında oluşur. Birkaç sivilce türü vardır: beyaz noktalar, siyah noktalar, papüller, püstüller, nodüller ve kistler.

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Yumuşatıcı
  • Emülsifiye edici
  • Yüzey aktif madde

CosIng verisi

  • CosIng ID: 34858
  • INCI: LANOLIN ACID
  • CAS: 68424-43-1
  • EC: 270-302-7

Sık sorulan sorular

Lanolin Asit nedir?
Lanolin Asit, lanolinin su ile ısıtılmasıyla oluşturulur.
Lanolin Asit hangi ciltlere uygun değil?
Lanolin Asit için bilinen endişeler: Akneye neden olabilir: Yaygın akne Akne vulgaris olarak bilinir. Akne, cilt folikülleri sebum, saç, cilt hücreleri veya yağlar tarafından tıkandığında oluşur. Birkaç sivilce türü vardır: beyaz noktalar, siyah noktalar, papüller, püstüller, nodüller ve kistler..
Lanolin Asit gözenek tıkar mı?
Evet, Lanolin Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinir (komedojenik puanı 4/5).
Lanolin Asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Lanolin Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Lanolin Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Lanolin Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Kaynaklar