PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Lactococcus Ferment Ekstresi

Lactococcus Ferment Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 27 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Lactococcus Ferment Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 58025
  • INCI: LACTOCOCCUS FERMENT EXTRACT

Sık sorulan sorular

Lactococcus Ferment Ekstresi nedir?
Henüz Lactococcus Ferment Extract için bir açıklamamız yok.
Lactococcus Ferment Ekstresi gözenek tıkar mı?
Lactococcus Ferment Ekstresi gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Lactococcus Ferment Ekstresi mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Lactococcus Ferment Ekstresi mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Lactococcus Ferment Ekstresi hamilelikte kullanılabilir mi?
Lactococcus Ferment Ekstresi hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 27 ürünü gör