PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Laktobasillus/Su Sümbülü Fermentasyonu

Lactobacillus/Water Hyacinth Ferment

%0 kullanıcı beğeniyor · 14 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Lactobacillus/Water Hyacinth Ferment için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Koruyucu

CosIng verisi

  • CosIng ID: 58020
  • INCI: LACTOBACILLUS/WATER HYACINTH FERMENT
  • CAS: -
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Laktobasillus/Su Sümbülü Fermentasyonu nedir?
Henüz Lactobacillus/Water Hyacinth Ferment için bir açıklamamız yok.
Laktobasillus/Su Sümbülü Fermentasyonu gözenek tıkar mı?
Laktobasillus/Su Sümbülü Fermentasyonu gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Laktobasillus/Su Sümbülü Fermentasyonu mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Laktobasillus/Su Sümbülü Fermentasyonu mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Laktobasillus/Su Sümbülü Fermentasyonu hamilelikte kullanılabilir mi?
Laktobasillus/Su Sümbülü Fermentasyonu hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler